2012. október 5., péntek

Jön, jön, jön!

Most láttam a molyon, hogy érkezik egy újabb fantasy a Fumax kiadó jóvoltából, és egy részletet is felpakoltak belőle (mindjárt linkelem). Elolvasva azt a pár oldalt, lelki szemeim előtt a következő szavak jelentek meg: Mikor olvashatom????
Teljesen olyan érzés kerített hatalmába ezen a pár oldalon, mint anno az Éjangyal trilógiánál (alias egyik kedvenc fantasym).


Trónbitorlók (Riyria krónikák 1)



Végeztek a királlyal. Kerestek két bűnbakot. Rosszul választottak.
Ez a könyv nem a legyőzendő, ősi gonoszról vagy egy bosszúálló árváról szól, csupán két fickóról, akik rossz időben rossz helyen találták magukat… Royce Melborn a hétpróbás tolvaj, és kardforgató társa, Hadrian Blackwater Riyria fedőnéven cselszövő nemesek veszélyes és lehetetlennek tűnő megbízásait vállalja el, amivel messze földön hírhedté váltak. Mígnem egy legendás kard ellopása ürügyén csapdába csalják őket, hogy bűnbakként rájuk fogják a király meggyilkolását. A kivégzés elől csak úgy szabadulhatnak, ha végére járnak a királyokat és királyságokat porba sújtó ősi rejtélynek…

4 megjegyzés:

  1. Itt láttam először ezt a könyvet, és rögtön beleszerettem a részlet alapján! Alig várom, hogy olvashassam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyanez a helyzet nálam is.:D Egyébként ma láttam molyon, hogy a kiadónál már ott van a könyv, 2-3 nap, és a könyvesboltokba is odaér.:))

      Törlés
    2. Ez nagyon jó hír!!! Köszi, hogy szóltál :)

      Törlés