2013. május 11., szombat

Díj

 Nancytől kaptam, aki gondolt rám és az ihlet hiányomra, és megpróbált kirángatni belőle. Naaagy köszi, nagyon aranyos vagy!:) Tök jól esett ez most (nem mintha máskor nem esne jól, de most különösen :))! (És bocsi, hogy csak most születik poszt, csak bolondok háza volt ez a hét.) Hogy a vélemény nyilvánítási kedvem visszajött-e, azt egyelőre nem tudom, még nem volt rá lehetőség, hogy kiderüljön, ahhoz először olvasni kéne. De most már hamarosan az is következik!


Szabályok:
1. Linkelni hogy kitől kaptam!
2. 4 bloggernek (linkelve) továbbadni, de csak olyannak lehet, akinek 200-nál kevesebb rendszeres olvasója  van.
3. Szólni azoknak, akiknek tovább szeretném adni.

Akiknek továbbadnám:

Dóri online olvasónaplója: szeretem, hogy a könyvek mellett filmekről, filmadaptációkról is ír sok érdekeset, és könyvek terén is nagyon sokszínű az ízlése (ráadásul neki köszönhetően tudtam meg nemrég, hogy Piszkos Fred és Fülig Jimmy nem csak két regényben szerepel, azóta rá is vetettem magam másik kettőre :)

Szilvamag: sokszor találkozom nála olyan könyvekkel, amik lehet, hogy alapesetben kívül esnének az érdeklődési körömön, de aztán a posztjai után mégis csak listára pakolom őket, legutóbb például a Ragyogj, édesemmel jártam így :)

Colorful Monkey: aki sok-sok olyan könyvet olvas, amit én is szeretnék (főleg angolul), és nála is bukkantam már jó filmre (Bright Star), ezzel pedig nagyon be lehet nálam vágódni :D

Üstökös: aki blogja nevéhez híven sokszor ír - könyvek, sorozatok, és más izgalmas dolgok mellett - a gondolatairól valami olyan téma kapcsán, ami engem is érdekel, csak eddig nem tudtam róla :)


3 megjegyzés:

  1. Nagyon, nagyon köszönöm! :)))

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a díjat, és azt is, hogy olvasod a blogom (mindig jó visszajelzéseket kapni!) :)

    VálaszTörlés
  3. Jaaaj, köszönöm szépen! :) Sajnos mostanában nem igazán írok, de megpróbálom továbbadni majd én is <3 :) A Bright Start meg úúúgy örülök, hogy valakivel felfedeztettem! Imádom :)

    VálaszTörlés